Indoor lasergamen

Je kent indoor lasergamen natuurlijk vooral als iets wat je in een ruim opgezette hal doet die speciaal ingericht is voor lasergamen. Hartstikke leuk natuurlijk en deze locaties zijn daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Alleen is het wel heel duur. Jammer, want dit kan met een beetje creativiteit een stuk goedkoper wanneer je gewoon speelt in je eigen huis, bedrijfspand of schoolgebouw. Benieuwd naar hoe dat werkt? Lees dan verder!

Thuis indoor lasergamen met kinderen

Ontdek het gemak van een lasergame set huren

Met een gehuurde lasergame set kun je eenvoudig overal spelen. De laserguns zijn makkelijk in gebruik en ook nog eens anti-cheat, waardoor je niet zomaar de guns kunt resetten, wel zo eerlijk.

Bij onze set zit een duidelijke handleiding, inclusief een paar filmpjes waarin we je duidelijk uitleggen hoe onze set werkt zodat iedereen er meteen mee aan de slag kan.

mogelijk tot lasergame huren inclusief obstakels

Lasergame thuis

Veel mensen huren een set om thuis te gaan lasergamen. Bijvoorbeeld voor een familiedag of een kinderfeestje. Je huis ombouwen tot een lasergame arena klinkt als een flinke onderneming, maar in werkelijkheid ben je maar even kwijt om de boel te verduisteren en de meubels aan de kant te schuiven of juist tactisch neer te zetten als plek om je achter te verschuilen. Spreek af welke ruimtes allemaal tellen als speelveld en huur ook onze lichtset en rookmachine om er echt een beleving van te maken.

Indoor lasergamen op jouw bedrijf

Een bedrijfsfeest kan natuurlijk ook prima op het bedrijf zelf. Zelfs als je een activiteit als lasergamen wil ondernemen. Het is namelijk super leuk om even snel met zijn allen de werkplaats of het kantoor helemaal om te bouwen tot een indoor lasergame locatie. Het kan heel verfrissend werken om de boel een keer goed te verbouwen en vervolgens lekker los te gaan op elkaar. Ook hier is het natuurlijk leuk om de ramen te verduisteren en eventueel te werken met rook en discolampen. Zo kun je bijvoorbeeld ook met de hele klas gaan lasergamen op school.

Indoor lasergamen in huis

Wat maakt lasergamen indoor zo geschikt?

Lasergamen indoor kan bijna overal. Wanneer je voldoende schuilplekken hebt, kun je er in principe gewoon spelen. Het grote voordeel is dat je nooit afhankelijk bent van het weer omdat je gewoon binnen kunt lasergamen. Daarbij is het ook wel verfrissend om de boel eens lekker op kop te zetten voor een paar uur ravotten om vervolgens alles weer terug te zetten. Je hoeft dus helemaal niet de deur uit om te lasergamen. Je hebt bijna alles in huis. Het enige wat jij nog moet doen is een lasergame set huren. Wist je dat je met onze set ook kunt outdoor lasergamen?

Huur onze set voor indoor lasergamen!

Wanneer je een betrouwbare set zoekt voor lasergamen thuis of op je bedrijf, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij leveren een eenvoudige set waarmee je zonder al te veel uitleg gewoon kunt spelen. Onze set is anti-cheat en er zit een korte, duidelijke uitleg bij inclusief instructievideo’s waardoor iedereen snel door heeft hoe de laserguns werken.

Verzending

Een van de grote voordelen van onze lasergame verhuur is de verzending. Wij bezorgen thuis of op de zaak, maar de meeste mensen kiezen voor bezorging op een PostNL-punt. Voor slechts €13,- voor verzending en retour kun je de set bij een PostNL-punt afhalen en later ook weer terugbrengen. Zo hoef je dus niet thuis te blijven voor ontvangst. Het retourlabel is standaard meegeleverd waardoor je ook nooit tegen bijkomende kosten aan loopt. Ook ervaren hoe leuk en gemakkelijk een indoor lasergame huren kan zijn? Stel dat direct jouw set samen!