Soorten lasergame teamspellen

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Bij een lasergame huren zit je niet vast aan één spel, je kan verschillende spelvormen gebruiken. Het basisspel is het bekendst, daarnaast zou je team Deathmatch, Capture the Flag en Infected kunnen spelen. Deze spellen zijn allemaal teamspellen en zullen voor veel plezier zorgen.

Actie foto van lasergame huren

Basisspel

Allereerst kan je het basisspel spelen als je een lasergame huurt. Hierin heb je verschillende teams die elkaar proberen af te schieten. Dit is niet alleen een teamspel, maar is ook individueel, omdat de punten ook per persoon worden gerekend. Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen van het andere team af te schieten en zelf zo veel mogelijk levens te behouden. Als de tijd op is wordt er gekeken naar wie de meeste punten heeft in het totaal als team, maar ook individueel. Je kan dus als team winnen, maar ook als persoon. Wij raden aan om een ronde van 15 minuten aan te houden. Zo blijft de spanningsboog nog hoog en kunnen er verschillende teamspellen gespeeld worden.

Teamspel Deathmatch

Team Deathmatch is een spel voor twee teams, waarin je echt moet samenwerken. Als je een lasergame huurt om een leuke groepssfeer te creëren is dit spel dus perfect. Je gaat als team tegen een ander team strijden. Iedereen krijgt een lasergame pistool met een lichtje. Dat lichtje geeft aan bij welk team je hoort. Als team probeer je het andere team uit te schakelen, de punten tellen voor het hele team. Welk team heeft na 15 minuten de meeste punten over en het teamspel gewonnen?

Capture the Flag

Capture the Flag is één van de leuke teamspellen die je kan doen met lasergamen. Bij het huren van een lasergame voor een groep competitieve mensen is dit een leuke twist. Capture the Flag is een spelvorm waarbij je een groep aanvallers en een groep verdedigers hebt. Ergens moet het verdedigende team een object neerleggen, “het target”. De aanvallers moeten dit target in handen krijgen zonder dat ze geraakt worden, wanneer ze geraakt worden met het target in hun handen, moeten ze dit uit hun handen laten vallen. Het teamspel is voorbij wanneer de aanvallers het target teruggebracht hebben naar hun startpunt binnen de tijd of als de tijd voorbij is.

Infected

Infected is een leuk teamspel waarin het team tijdens het spel veranderd. Voor het huren van een lasergame is afwisseling leuk en dat kan goed met dit spel. Je begint weer met twee teams, één team heeft het virus en de ander nog niet. Het is hier de bedoeling het andere team uit te schakelen en zo te “infecteren”. Wanneer iemand geïnfecteerd is moet hij zich melden bij de spelleider die hem dan zal omtoveren tot iemand van het andere team. Nu is hij ook lid van dat team en moet hij de rest ook infecteren. Zijn alle spelers geïnfecteerd, dan wint het team met het virus. Zijn er nog spelers over die niet geïnfecteerd zijn, dan wint het team zonder virus.

Lasergame teamspellen huren

Wil jij al deze verschillende teamspellen kunnen spelen en zien waar jij het beste in bent? Huur dan nu jouw lasergame set en zoek de juiste set uit met de juiste attributen voor een echt avontuur!