Lasergame huren Enschede

Lasergamen in Enschede? Je kunt natuurlijk langs een van de aanbieders in de buurt van de Grolsch Veste, dan ben je tientallen euro's kwijt en dan heb je amper een kwartier gespeeld. Niet heel ideaal wanneer je eigenlijk een activiteit zoekt voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje. Dat is waarom wij lasergames verhuren in Enschede en de rest van Twente. Jij reserveert een set voor een bepaalde dag, wij verzenden de set naar een PostNL-punt naar jouw keuze voor €13,-, inclusief retouretiket. Op die manier zijn we met afstand de goedkoopste optie, terwijl je ook nog eens alle vrijheid hebt om dingen uit te proberen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of stel meteen je lasergame set samen!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest met de vriendengroep of voor een kinderfeestje? Laserquest of lasergamen in Enschede is een hele goede optie. Het is heel toegankelijk en vrijwel iedereen snapt meteen hoe het werkt.

Outdoor lasergamen in Twente

Lasergamen in Enschede? Eindeloos plezier!

Wil je lasergamen in Enschede? Dat kan natuurlijk bij een grote hal als Go Planet of Starworld. Maar heb je weleens overwogen om het zelf te doen op een locatie? Lasergamen kan zowel indoor als outdoor. Indoor is het leuk om te lasergamen op kantoor, op school of in de bedrijfshal. Zet het meubilair tactisch neer en maak zo je eigen warzone. Ook kan je een extra rookmachine huren voor extra spanning. 

Outdoor lasergamen kan een onvergetelijke ervaring zijn in de buurt van Enschede. Denk bijvoorbeeld eens aan een kinderfeestje met lasergames bij het Diekman, het Rutbeek of het Buurserzand. In principe kan een potje lasergamen door heel Twente worden gespeeld. 

Ook qua spellen zijn er meer dan voldoende opties. Denk eens aan Deathmatch, Infected of Capture the Flag. Kijk vooral eens naar de speluitleg op onze site.

Met vele opties op gebied van spellen en locaties zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Als je meer informatie nodig hebt, kijk dan vooral verder op de site of neem contact met ons op. En natuurlijk kan je ook direct reserveren.

Anti cheat lasergame

Zo werkt een lasergame huren in Enschede

Lasergamen op je eigen locatie in Enschede is eenvoudig en opwindend! Ten eerste, kies de gewenste lasergame-set die bij jouw feest past en laat deze bezorgen op je locatie. De uitrusting bestaat uit futuristische laserguns en opvallende sensoren. Nadat alles is opgezet, verdeel je de groep in twee teams. Elke speler draagt een sensor die punten bijhoudt.

Het doel van het spel is simpel: scoor zoveel mogelijk punten door tegenstanders te raken met je lasergun, terwijl je probeert zelf niet geraakt te worden. Het systeem houdt de scores bij en bepaalt wie de winnaar is.

Binnen Enschede kun je allerlei spannende scenario's spelen, zoals teamgevechten of vrije-for-all. Verstop je achter obstakels, sluip rond en wees strategisch om de overwinning te behalen! De sensoren geven aan wanneer je geraakt bent, waardoor het spel echt interactief en opwindend wordt. Het is de perfecte manier om op eigen locatie in Enschede een avontuurlijk lasergame feest te organiseren, waar iedereen plezier beleeft!

Levering van de lasergame set in Enschede

Of je nu in Enschede speelt of elders in Twente gaat lasergamen wij leveren bij het PostNL punt dat jou het beste past. Er is altijd wel een PostNL-punt bij jou in de buurt en uiteraard mag je zelf kiezen welke. Het pakket is er gegarandeerd een dag voordat de huur ingaat en het retouretiket wordt standaard meegeleverd. Je hoeft je dus nergens druk om te maken en dat alles voor slechts €13,- verzendkosten. Of het nu in Amsterdam, Apeldoorn, Hengelo of Utrecht is. Wij leveren overal, zodat jij kunt lasergamen op eigen locatie. Veel plezier!