Lasergamen op eigen locatie

Lasergamen is een spel dat je eigenlijk op iedere locatie kunt spelen. Het enige wat je nodig hebt zijn laserguns en eventueel wat plekken om je achter te verschuilen. Zo kun je op iedere locatie lasergamen in de buurt, zowel indoor als outdoor. Meer weten? Scroll dan verder of plaats gewoon direct een reservering

Dit zijn de laserguns die wij verhuren

Stel zelf je set samen!

Huren vanaf 6 euro per lasergun

Bij ons kun je zelf aangeven hoeveel laserguns je wilt huren. Ook kun je de set eenvoudig uitbreiden met vesten of extra attributen.

Verzending via PostNL of gratis afhalen

Voor €13,- verzenden wij je set naar een PostNL-punt naar keuze, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis afhalen in Woubrugge.

Kun je lasergamen op je eigen locatie? Zeker wel! Daar zijn wij voor. Wij verzenden de lasergame set naar een PostNL-locatie bij jou in de buurt en vervolgens kun je thuis spelen of op een openbare plek zoals een hoek van een parkje, in een bos of op een pleintje voor je huis. Hier ben je volledig vrij in!

lasergame locatie

Lasergamen op locatie, waar doe je dat?

In feite bestaat er niet zoiets als de perfecte locatie om te lasergamen. Afhankelijk van het gezelschap waarmee je speelt zijn verschillende locaties meer of minder geschikt. 
  • Is het in de buurt?
  • Heb je plekken om je achter te verschuilen of moet je die creëren?
  • Komen er veel mensen langs die je in de weg kunt zitten?
  • Kan er sprake zijn van geluidsoverlast?
  • Zijn er gevaarlijke voorwerpen op het speelveld?

Stel jezelf even deze vragen wanneer je gaat kijken naar een locatie om te spelen en waarschijnlijk ben je er al snel achter of de locatie geschikt is voor een potje lasergamen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een lasergame set

Lasergamen op locatie met kinderen

Met kinderen is het altijd een beetje oppassen. Er rennen kinderen rond en letten niet altijd overal op. Daarom wil je bij voorkeur een locatie waar je overzicht kunt houden over het speelveld en natuurlijk wil je dat de locatie helemaal vrij is van gevaarlijke obstakels. Lasergame locaties die we vaak horen voor lasergame kinderfeestjes zijn bijvoorbeeld een bos, een woonkamer of een pleintje of grasveld met extra obstakels.

Locaties voor lasergamen met volwassenen

Met volwassenen lasergamen kan zeker ook met onze set. Hierbij heb je ook wat meer keuze qua locaties. Wanneer iedereen in staat is om voor zijn of haar eigen veiligheid te zorgen, kun meer gaan kijken naar welke locaties echt enerverend zijn. Ook hier is een bos geliefd, maar we horen bijvoorbeeld ook vaak klanten over lasergamen op de werklocaties. Bijvoorbeeld op kantoor, in een werkplaats of in een supermarkt of magazijn

Voorbeeld van een lasergame outdoor locatie

Lasergame locatie inspiratie

Voor lasergamen is de locatie afhankelijk van het gezelschap en de opties in de buurt. Lasergamen kan zowel indoor als outdoor en je bent vrij om de locatie zo naar je hand te zetten dat je achter objecten kunt schuilen door tafels op hun kant te zetten of door bijvoorbeeld meubels van de kant te trekken, maar we verhuren ook kleine obstakels om achter schuilen (niet zoals op deze foto, zie hier de attributen die we verhuren). Ook bieden wij de mogelijkheden om attributen zoals een set discolampen en een rookmachine erbij te huren.

Bij outdoor lasergamen is het handig om een bepaald afgebakend gebied af te spreken waarbinnen je speelt. Per stad of woonplaats hebben we je alvast voorzien van wat ideetjes voor een vet potje lasergame in jouw omgeving. Bekijk vooral de opties voor jouw woonplaats. Staat jouw stad er niet bij, of heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op met jouw vragen over lasergamen huren.

Lasergamen in de buurt

Lasergamen op eigen locatie kan in iedere stad of dorp. Een eigen locatie in de buurt kun je in principe overal vinden. We verhuren ook door heel Nederland. Wij werken namelijk vooral via PostNL-punten. Zo kunnen we voor €13,- al de lasergame set laten bezorgen en retourneren bij een pakketpunt naar keuze. Zo kun je onder andere een lasergame set huren in de volgende plaatsen.

- Lasergamen Amsterdam

Lasergamen Apeldoorn

- Lasergamen Dordrecht

- Lasergamen Enschede

- Lasergamen Eindhoven

- Lasergamen Hengelo

- Lasergamen Groningen

- Lasergamen Rotterdam

Lasergamen Utrecht