Lasergamen Locaties

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Vaak krijgen wij de vraag waar zoal een potje lasergame gespeeld kan worden en eigenlijk is daar geen eenduidig antwoord op. Omdat wij alleen de laserguns verhuren zijn de mogelijkheden net zo verrijkend als jouw eigen verbeelding. Denk aan lasergamen in een klaslokaal, een bedrijfshal of in het bos. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt in principe.

lasergame locatie

De perfecte locatie

In feite bestaat er niet zoiets als de perfecte locatie om te lasergamen. Afhankelijk van het gezelschap waarmee je speelt zijn verschillende locaties meer of minder geschikt. Als je bijvoorbeeld gaat lasergamen voor een kinderfeest in Dordrecht dan kan het een heel goed idee zijn om met de kinderen De Biesbosch in te gaan. Of voor een vrijgezellenfeest in Utrecht is misschien lasergamen in het centrum dan weer een hele leuke optie. 

Locatie inspiratie

Zoals al eerder vermeld zijn de mogelijkheden vooral afhankelijk van het gezelschap, de plek waar je bent en je eigen fantasie. Lasergamen kan zowel indoor als outdoor en je bent vrij om de locatie zo naar je hand te zetten dat je achter objecten kunt schuilen door tafels op hun kant te zetten. Ook bieden wij de mogelijkheden om attributen zoals een set discolampen en een rookmachine erbij te huren

Bij outdoor lasergamen is het handig om een bepaald afgebakend gebied af te spreken waarbinnen je speelt. Per stad of woonplaats hebben we je alvast voorzien van wat ideetjes voor een vet potje lasergame in jouw omgeving. Bekijk vooral de opties voor jouw woonplaats. Staat jouw stad er niet bij, of heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op met jouw vragen over lasergamen huren.

Welke locaties zijn aan te raden?

Hieronder kan je meer lezen over diverse lasergame locaties. Zo weet jij precies hoe je een onvergetelijk kinderfeest of uitje organiseert. Dit zijn ook mooie locaties die wij zeker onder andere aanraden.

- Lasergamen Amsterdam

Lasergamen Apeldoorn

- Lasergamen Dordrecht

- Lasergamen Enschede

- Lasergamen Eindhoven

- Lasergamen Hengelo

- Lasergamen Groningen

- Lasergamen Rotterdam

Lasergamen Utrecht