Lasergamen Utrecht

Lasergame huren in Utrecht

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Wil je gaan lasergamen in Utrecht voor je kinderfeest, vrijgezellenfeest of dagje uit? Heb je dan al eens overwogen om een lasergameset te huren? Behalve dat het een hoop geld scheelt ten opzichte van een grote lasergamehal zorgt het er ook voor dat je veel meer mogelijkheden hebt om te spelen. Hier worden de spelmogelijkheden uitgelegd. 

Lasergame huren Utrecht

Lasergamen in Utrecht? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Uiteraard is er een mogelijkheid om te lasergamen bij de Uithof, Ozebi of de Kartfabrique. Het voordeel van deze hallen is dat alles al ingericht is om de ervaring zo goed mogelijk te maken. Nadeel is dat deze opties een stuk duurder zijn en dat je het eigenlijk na één of twee keer ook wel kent.

Het voordeel van het huren van een lasergame is dat je zelf de locatie om te spelen kan bepalen. Leuke opties voor lasergamen in Utrecht zijn bijvoorbeeld het Maximapark, of als je dichter bij het centrum wilt zitten langs De Singels. Zo kun je de hele stad als eigen battleground gebruiken. Niet alleen outdoor lasergamen is een optie in Utrecht, ook indoor. Tover met je klas het lokaal om tot lasergamehal. Verduister de ramen, zet een rookmachine aan en plaats een paar legernetten en je hebt een hele vette ervaring. Dit kan uiteraard ook met een bedrijfshal, kantoor of desnoods je eigen huis.

Kijk vooral eens naar onze prijzen voor het huren van een lasergame in Utrecht. Reserveer op tijd, dan weet jezeker dat de set op de dag van spelen geleverd is. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via info@lasergamesethuren.nl of check de FAQ. Ben je al overtuigd? Klik dan op onderstaande button.

Wij verzenden door heel Nederland

Of je nu gaat lasergamen in Utrecht of je wil gaan spelen in Amsterdam, Apeldoorn, Hengelo of Enschede. Wij leveren snel en goedkoop je lasergame set via PostNL. Wanneer je deze week nog reserveert, kun je dit weekend al spelen.