Lasergame huren Utrecht

Wil je een lasergame huren in Utrecht? Goed idee! Met een gehuurde lasergame set kun je namelijk overal in de provincie Utrecht lasergamen. Ervaar alle denkbare spelvormen, je kunt met onze set namelijk gewoon de hele dag spelen. Jij regelt de locatie, wij regelen de laserguns. Stel snel jouw lasergame set samen en geniet van een lekker dagje lasergamen in Utrecht!

Wil je gaan lasergamen in Utrecht voor je kinderfeest, vrijgezellenfeest of dagje uit? Heb je dan al eens overwogen om een lasergame set te huren? Behalve dat het een hoop geld scheelt ten opzichte van een grote lasergamehal zorgt het er ook voor dat je veel meer mogelijkheden hebt om te spelen. Hier worden de spelmogelijkheden uitgelegd. 

Lasergame huren voor outdoor lasergamen

Lasergamen in Utrecht? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Uiteraard is er een mogelijkheid om te lasergamen bij de Uithof, Ozebi of de Kartfabrique. Het voordeel van deze hallen is dat alles al ingericht is om de ervaring zo goed mogelijk te maken. Nadeel is dat deze opties een stuk duurder zijn en dat je het eigenlijk na één of twee keer ook wel kent.

Het voordeel van het huren van een lasergame is dat je zelf de locatie om te spelen kan bepalen. Leuke opties voor lasergamen in Utrecht zijn bijvoorbeeld het Maximapark, of als je dichter bij het centrum wilt zitten langs De Singels. Zo kun je de hele stad als eigen battleground gebruiken. Niet alleen outdoor lasergamen is een optie in Utrecht, ook indoor. Tover met je klas het lokaal om tot lasergamehal. Verduister de ramen, zet een rookmachine aan en plaats een paar legernetten en je hebt een hele vette ervaring. Dit kan uiteraard ook met een bedrijfshal, kantoor of desnoods je eigen huis.

Lasergame huren voor een kinderfeestje in Utrecht? Dit zijn de regels

  • Teams: Maak twee teams. Bijvoorbeeld, team rood en team blauw. Kies je vrienden of familie om mee te doen.

  • Lasergun: Iedereen krijgt een coole lasergun. Het doel is om andere spelers te raken met het licht dat uit je lasergun komt.

  • Sensoren: Draag een speciale sensor. Als je wordt geraakt, maakt de sensor een geluidje en verlies je punten. Wees slim en ontwijk de lichtstralen van anderen!

  • Punten: Scoor punten door tegenstanders te raken. Hoe meer je raakt, hoe meer punten je krijgt. Maar pas op, als je zelf wordt geraakt, verlies je punten.

  • Winnaar: Het team met de meeste punten wint. Dus werk goed samen met je team en wees snel en slim!

  • Veiligheid: Speel veilig! Ren niet te hard, bots niet tegen anderen en gebruik je lasergun alleen om te schieten, niet om mensen te raken.

  • Have Fun: Het belangrijkste is om plezier te hebben! Ren rond, verstop je, en geniet van het spel. Lasergamen is een avontuur, dus maak er een geweldige tijd van!

    Nu ben je klaar om te gaan lasergamen op je eigen locatie. Veel plezier en veel succes, lasergameheld! 🚀

Kist met een lasergameset er in

Hoe werkt een lasergame set?

Wanneer je in één keer in Utrecht met een lasergun staat, klinkt dat misschien een beetje als een ongemakkelijk idee. Hoe werkt zo'n ding? Wordt je dan eigenlijk niet raar aangekeken met een wapen in je handen? Werken die laserguns een beetje naar behoren? Geen nood.

Wij leveren betrouwbare anti-cheat laserguns. Zoals je op de afbeelding al ziet werken wij met laserguns die niet echt lijken op vuurwapens, voor verwarring hoef je dus niet bang te zijn. Je zou ze in Utrecht zelfs mee kunnen nemen in de tram als je wilt. Daarbij is het heel eenvoudig om deze laserguns te gebruiken. We zeggen niet voor niets dat je ze ook voor kinderfeestjes kunt gebruiken. We hebben een uitlegfilmpje gemaakt waarin alles voorbij komt. Zo heb je binnen 3 minuten door hoe alles werkt op de laserguns en kun je meteen spelen. 

Ten slotte krijgen we eigenlijk alleen maar positieve reacties op de laserguns. Ze doen wat je ervan verwacht en daarbij leveren we ook altijd voldoende batterijen, waardoor iedereen gewoon mee kan blijven doen. Wist je trouwens dat de laserguns anti-cheat zijn? Dat betekent dat spelers niet zomaar levens terug kunnen zetten en kun je ook bijhouden wanneer iemand af is. Zo blijft het een eerlijk spel.

Wij verzenden door heel Nederland

Kijk vooral eens naar onze prijzen voor het huren van een lasergame in Utrecht. Reserveer op tijd, dan weet je zeker dat de set op de dag van spelen geleverd is. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via info@lasergamesethuren.nl of check de FAQ. Ben je al overtuigd? Klik dan op onderstaande button.

Of je nu gaat lasergamen in Utrecht of je wilt gaan spelen in Amsterdam, Apeldoorn, Hengelo of Enschede. Wij leveren snel en goedkoop je lasergame set via PostNL. Wanneer je deze week nog reserveert, kun je dit weekend al spelen.