camouflage

Lasergame attributen huren

Net dat beetje extra toevoegen aan een middagje lasergamen? Huur dan een van onze attributen bij je anti-cheat laserguns. Wanneer je onze set reserveert, dan kom je bij je winkelmandje in onze bestelmodule, daar kun je eenvoudig deze lasergame attributen aanvinken. Wij zorgen ervoor dat ze tegelijk aankomen met je lasergame set.

Lichtset

Als je binnen gaat lasergamen is het extra spannend als je de boel een beetje verduistert. Doe dus de gordijnen dicht of de rolluiken naar beneden en zet de lampen uit. Als je dan nog wat discolichten aanzet, wordt het al snel extra vet. Zeker de lasers en de twee stroboscopen maken een indoor lasergame-ervaring nog intenser. Voor €25,- heb je een kleine lichtset om net dat beetje extra toe te voegen aan de ervaring. In onze reserveringsmodule kun je deze optie eenvoudig aanvinken, dan zorgen wij ervoor dat de lichtset bij je lasergame set zit.

Een set lampen bevat:

  • Een discobol
  • Een led-par
  • Een laser (wordt niet opgevangen door het geweer)
  • 2 stroboscopen
Rookmachine huren

Rookmachine

Als je dan toch de boel hebt verduisterd en alles extra spannend hebt gemaakt is het heel leuk om ook een rookmachine aan het geheel toe te voegen. Het mooie van een rookmachine is dat het in het donker de onzichtbare infraroodstralen van de laserguns zichtbaar maakt. Behalve dat het het extra spannend maakt, voegt het dus ook nog wat toe. Zo kun je namelijk zien vanaf waar je beschoten wordt. De rookmachine wordt met een volle tank geleverd, waardoor je urenlang rook kunt produceren met dit apparaat. De huur van de rookmachine kost €20,- en je kunt deze optie aanvinken in onze reserveringsmodule.

Camouflagenet

Als een ruimte iets te open is, of gewoon wat aankleding nodig heeft. Dan is ons camouflagenet een simpele maar leuke toevoeging aan je potje lasergamen. Dit net van 2 bij 5 meter is voor maar €4,95 te huren bij je lasergame set. Extra's zijn eenvoudig aan te vinken in onze reserveringsmodule.
Lasergame target

Lasergame targets

We kunnen ook verschillende targets bij je laserguns leveren. Deze leg je neer tijdens de spelvorm capture the target (staat ook uitgelegd in de kist bij de set). Het team dat deze het eerst allemaal heeft afgeschoten wint het spel. Zo geef je dus vrij gemakkelijk (en voordelig) een extra dimensie aan het lasergamen!
Bunkers huren

Obstakels - 8 stuks

Wanneer je op je lasergame locatie niet voldoende plekken hebt om te schuilen voor de laserstralen, dan kun je ook obstakels huren om achter te schuilen. Je zet deze obstakels in een mum van tijd op en ze zijn 1 x 1 x 1,9 meter. Groot genoeg dus om achter te schuilen. We leveren deze obstakels per 8stuks en je kunt ze toevoegen in onze reserveringsmodule!