camouflage

Lasergame attributen huren

Net dat beetje extra toevoegen aan een middagje lasergamen? Huur dan een van onze attributen bij je anti-cheat laserguns door bij de opmerkingen in je reservering te vermelden dat je een rookmachine, lichtset of camouflagenet erbij wil huren.

Lichtset

Als je binnen gaat lasergamen is het extra spannend als je de boel een beetje verduistert. Doe dus de gordijnen dicht of de rolluiken naar beneden en zet de lampen uit. Als je dan nog wat discolichten aanzet, wordt het al snel extra vet. Zeker de lasers en de twee stroboscopen maken een indoor lasergame-ervaring nog intenser. Voor slechts 20 euro extra heb je een kleine lichtset om net dat beetje extra toe te voegen aan de ervaring. Vermeld bij de opmerkingen van de reservering dat je ook een lichtset wil huren en wij gaan ermee aan de slag!

Een set lampen bevat:

  • Een discobol
  • Een led-par
  • Een laser (wordt niet opgevangen door het geweer)
  • 2 Stroboscopen

Rookmachine

Als je dan toch de boel hebt verduisterd en alles extra spannend hebt gemaakt is het heel leuk om ook een rookmachine aan het geheel toe te voegen. Het mooie van een rookmachine is dat het in het donker de onzichtbare infraroodstralen van de laserguns zichtbaar maakt. Behalve dat het het extra spannend maakt, voegt het dus ook nog wat toe. Zo kun je namelijk zien vanaf waar je beschoten wordt. De rookmachine wordt met een volle tank geleverd, waardoor je uren lang rook kunt produceren met dit apparaat. Voor 15 euro extra leveren wij deze rookmachine bij jouw lasergameset. Vermeld even in de opmerkingen dat je een rookmachine bij je set wil huren  en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Camouflagenet

Als een ruimte iets te open is, of gewoon wat aankleding nodig heeft. Dan is ons camouflagenet een simpele maar leuke toevoeging aan je potje lasergamen. Dit net van 1x1m is voor maar 3 euro te huren bij je lasergameset. Extra's zijn eenvoudig erbij te huren door in de opmerkingen bij je reservering te melden dat je een camouflagenet erbij wil huren.
lasergame attribuut target

Lasergame targets

We kunnen ook verschillende targets bij je laserguns leveren. Deze leg je neer tijdens de spelvorm capture the target (staat ook uitgelegd in de kist bij de set). Het team dat deze het eerst allemaal heeft afgeschoten wint het spel. Zo geef je dus vrij gemakkelijk (en voordelig) een extra dimensie aan het lasergamen!