Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen duur? Niet als je het gewoon zelf organiseert. Met onze lasergame set betaal je slechts €6,- per deelnemer. Daarbij kun je vrijwel overal spelen zolang het maar droog is. Wil jij ook ervaren hoe outdoor lasergamen is met een gehuurde set? Stel dan direct jouw set samen of lees hieronder verder!

Dit zijn de laserguns die wij verhuren

Stel zelf je set samen!

Huren vanaf 6 euro per lasergun

Bij ons kun je zelf aangeven hoeveel laserguns je wilt huren. Ook kun je de set eenvoudig uitbreiden met extra attributen.

Verzending via PostNL of gratis afhalen

Voor €13,- verzenden wij je set naar een PostNL-punt naar keuze, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis afhalen in Woubrugge.

Waar kun je allemaal outdoor lasergamen?

Outdoor lasergamen is een vette activiteit. Je kunt namelijk een echte oorlogssituatie nabootsen, zoals op een slagveld of in een belegerde stad. Waar jij gaat spelen is helemaal aan jou. Je kunt je eigen lasergame arena bouwen op een pleintje, in een bos of gewoon in je eigen achtertuin. Je hebt niet per se heel veel ruimte nodig. Sterker nog, het is vaak veel spannender wanneer je het veld compact houdt en vooral zorgt voor veel schuilplekken. Denk bijvoorbeeld aan onze obstakels.
mogelijk tot lasergame huren inclusief obstakels

Outdoor lasergamen op een vrijgezellendag of kinderfeestje

Lasergamen buiten in een bos of op een andere plek is natuurlijk super vet. Je kunt een stuk bos afbakenen of gewoon een plek zoeken die van nature al geschikt is. Gelegenheden waarbij vaak laserguns verhuurd worden voor buitengebruik zijn bijvoorbeeld kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, maar ook scholen huren onze set voor een sportdag buiten of indoor lasergamen.

Hoe richt je een buitenlocatie in voor lasergamen?

Een outdoor lasergame locatie lijkt lastig in te richten, maar zeker wanneer je met een groep van 10 tot 20 mensen bent is dit vrij gemakkelijk te realiseren. Je hebt namelijk niet heel veel ruimte nodig. Vaak is een veldje van 40 bij 20 meter al voldoende. Aan jou de taak om dit duidelijk af te bakenen. Dat kan met lint, met touw of je hangt camouflagenetten op. Je kunt het veld helemaal afzetten, maar in principe voldoen een paar herkenningspunten ook al.

Daarna is het zaak om alles goed in te richten. Dat doe je door te zorgen voor voldoende schuilplekken. Je kunt platen of pallets rechtop zetten, maar ook hele bunkers bouwen. Je kunt het zo gek maken als je maar wilt. Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om bij ons een paar bunkertjes te huren waar achter geschuild kan worden.

Ten slotte zorg je voor een echte oorlogssfeer. Denk bijvoorbeeld aan camouflagemateriaal, schmink en overalls. Zo wordt je potje outdoor lasergamen levensecht.

Huur onze set voor jouw outdoor lasergame-avontuur

Onze laserguns schieten met infrarood stralen. Geheel ongevaarlijk, maar wel met een bereik tot 50 meter. Zelfs bij fel zonlicht hebben je schoten nog een bereik van minimaal 20 meter. Uitstekend geschikt om buiten te gaan lasergamen dus. Ook is via ons een lasergame set huren een uitstekend idee door het gemak dat je tegenkomt bij de verzending van de set. Wij leveren de set bij je thuis af tegen een vaste kilometervergoeding, maar je kunt de laserguns ook al voor €13,- laten afleveren bij een PostNL-punt naar keuze. Zo hoef je dus niet eens thuis te blijven om de set in ontvangst te nemen, maar kun je de kist gewoon afhalen wanneer het jou uitkomt. Hij past gemakkelijk in een personenauto, dus je loopt nooit tegen problemen aan. Stel dus snel jouw set samen voor een potje outdoor lasergamen.