Lasergame set huren

Lasergame huren Apeldoorn

Op zoek naar mogelijkheden om te lasergamen in Apeldoorn? Er zijn natuurlijk twee opties. Je kunt naar een locatie, maar je kunt ook een lasergame set huren.

Lasergame huren in Apeldoorn

Lasergamen wordt een stuk gemakkelijker gemaakt als je besluit om een lasergame set te huren. Of je nu met een klein clubje van ongeveer 5 mensen binnen en rondom huis wilt lasergamen. Of dat je besluit om te gaan lasergamen op de dichtstbijzijnde speeltuin, of zelfs om naar de Veluwe te gaan om een aantal potjes lasergamen te spelen, de opties zijn eindeloos. Ook zit je niet vast aan een tijd en kun je dus veel langer spelen omdat laserguns huren per dag gaat. Je hoeft de set pas de volgende dag retour te sturen. Er is tevens de ruimte om zelf je spelopties te kiezen. Team Deathmatch, Capture The Flag of Infected zijn nog maar de top van de ijsberg van wat er mogelijk is. Omdat er geen locatie afgehuurd wordt betaal je alleen voor de laserguns en ben je het goedkoopst uit. Lasergame sets zijn geschikt voor spelers vanaf 6 jaar.

6 laserguns

                €37,- per dag

8 laserguns

                 €48,- per dag

10 laserguns

                 €59,- per dag

12 laserguns

                €70,- per dag

12+ laserguns

           €5,- per lasergun extra

Lasergamen Apeldoorn op locatie

Voor lasergamen in Apeldoorn zijn er een paar locaties beschikbaar. Tarieven, maar ook wat zij aanbieden, verschillen per locatie.

Zero55 Apeldoorn

In het zuiden van Apeldoorn bevindt zich Zero55, een activiteitencentrum dat onder andere lasergamen aanbiedt. Hier kan je lasertag spelen per spel. Dit speel je in de Lasertag Arena van 525 vierkante meter. Ook biedt Zero55 meer dan 5 verschillende spelopties. Het Glow in the Dark jungle thema zorgt voor een avontuurlijke omgeving om in te lasergamen. Een potje lasergame duurt 12 minuten, met natuurlijk de mogelijkheid om meerdere potjes te kopen. Lasergamen bij Zero55 is mogelijk vanaf 6 jaar. Het maximum aantal spelers is 20 per spel.

Tarieven

1 spel lasergame    

€9,- per persoon

2 spellen lasergame                      

€16,- per persoon

Lasergame Bussloo

In het oosten, tussen Deventer en Apeldoorn, bevindt zich Lasergame Bussloo bij Pitch & Putt multi-activiteitencentrum. De arena van Bussloo biedt een actierijke omgeving voor de spelers. Bewegende wanden, spiegels, lichtshows en geluidseffecten houden je ten alle tijden scherp. De arena heeft ook de unieke optie om de arena te vergroten of te verkleinen afhankelijk van het aantal spelers. Binnen het assortiment is er instructie, twee heats, pauze en de score-uitslag. Het assortiment biedt speeltijd voor 1,5 uur aan. Prijzen verschillen per leeftijd, met een minimum leeftijd van 6 jaar. Het minimum aantal spelers is 8, met ruimte voor een groot aantal spelers.

Tarieven

Kinderen 6 t/m 11 jaar                                      

€14,50

Vanaf 12 jaar

€19,50

Extra ronde

€5,-

Street Jump Apeldoorn

Het Street Jump centrum in Apeldoorn biedt de optie om naast de vele trampolines ook te lasergamen in de blacklight arena. Een arena met ruimte voor maximaal 10 personen biedt een leuke uitdaging voor iedereen. Als je jouw verjaardagsfeestje boekt bij Street Jump komt hier gratis een lasergame spel bij. Per potje dat je erbij wilt spelen kost dit €2,-. Toegang tot Street Jump is vanaf 7 jaar.

Tarieven

Vrij jumpen 1 uur   

€11,-

Vrij jumpen 1,5 uur

€14,50

Vrij jumpen 2 uur

€16,50

Extra kosten lasergamen                      

€2,- per potje

Ten slotte verhuren wij door heel Nederland tegen gunstige tarieven dankzij PostNL. Je bent dus vrij jouw lasergame locatie te kiezen.

Zie ook de mogelijkheden in Amsterdam, Hengelo, Utrecht en Enschede