Lasergamen in Hengelo

Lasergamen in Hengelo kan op iedere locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is laserguns huren. Jij zorgt voor een locatie, wij zorgen voor de spullen. We hebben topkwaliteit laserguns die je overal in Hengelo en omstreken kan gebruiken. Wij leveren in heel Nederland lasergame sets om op eigen locatie te gebruiken. Ook leggen we je graag spelvormen uit waardoor je een hele dag lasergame plezier kan beleven.

Lasergamen in Hengelo (Overijssel)? Lasergamen is een leuke en toegankelijke activiteit voor een uitje met een vriendengroep, bedrijf of carnavalsvereniging. Maar ook voor kinderfeestjes is een potje lasergamen een uitermate geschikte activiteit. Lasergamen in Hengelo kan bij een grote lasergamehal zoals de Tapperij, maar dat is vaak duur. Heb je al weleens overwogen om het zelf te doen? Met een gehuurde lasergame set is dit vrij eenvoudig en een stuk goedkoper! Met wat extra attributen erbij is het heel goed mogelijk om de ervaring van bijvoorbeeld De Tapperij te evenaren.
Outdoor lasergamen op een kinderfeestje in Hengelo

Lasergamen in Hengelo? Doe het zelf!

Zet een paar hindernissen neer en maak je eigen battlefield. Dit kan overal. Denk aan een school, zaal of bedrijfshal. Het bijkomend voordeel is dat je je eigen spelvorm kunt kiezen en zo lang kunt spelen als je zelf wilt op je favoriete locatie om te lasergamen. Of doe het gewoon buiten! Dit kan natuurlijk in de tuin of op een boerenerf, maar nog veel leuker is het om de Twentse bossen in te gaan om daar een onvergetelijke lasergame te beleven. 

Ook zijn er meerdere spelvormen die gespeeld kunnen worden. Kijk vooral naar de uitgelegde opties. Zo heb je onbeperkt plezier met een sportieve activiteit voor een redelijke prijs. Met een set van Lasergamesethuren.nl is het allemaal mogelijk. Bekijk de FAQ en prijzen of reserveer direct!

Goedkope verzending naar Hengelo en de rest van Nederland

Of het nu naar Hengelo in Overijssel is of Hengelo Gelderland. In principe kun je met een gehuurde lasergame set op alle plekken spelen. Wij bezorgen goedkoop en snel onze sets via PostNL. Zo bezorgen wij in heel Nederland voor slechts €13,- inclusief retourlabel. Jij kiest waar je de set wilt laten leveren en wij zorgen ervoor dat de set uiterlijk de dag voordat je wil gaan spelen aankomt. De dag na het spelen kun je de kist weer inleveren bij ieder PostNL-punt en daarna ben je in principe klaar. Wij bezorgen dus ook in Amsterdam, Apeldoorn, Enschede of Utrecht. Ervaar ook het gemak van een lasergame set huren in Hengelo en plaats direct een reservering.