Lasergamen in Eindhoven

Lasergame huren Eindhoven

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Wil je lasergames of laserquest spelen tijdens een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Zoek niet langer en kies voor lasergame huren Eindhoven. Lasergamen met een gehuurde set kan zowel indoor als outdoor en je kunt zo lang spelen als je zelf wilt. Daarbij kun je op vrijwel iedere locatie lasergamen. Wij leveren lasergames in Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Dordrecht en Groningen.

Kinderen spelen outdoor lasergame op een sportveld in Eindhoven

Lasergamen in Eindhoven? Goed idee!

Een groot voordeel van het huren van een lasergame is dat je zelf de locatie kan bepalen. Natuurlijk kan het in en om het huis, maar je kan ook goed ergens buiten lasergamen. Je kunt er voor kiezen om te lasergamen in de Stratumse hei, park Eckart, of op Strijp-S. Kies een leuk parkje in het centrum of in de buurt van Stratumseind en laat de strijd beginnen. Maar ook als indoor activiteit kan het huren van een lasergame set een heel goed idee zijn. Bouw je kantoor of school in Eindhoven om tot battlefield en ga de strijd aan met je collega’s of klasgenoten. Wij bieden zelfs de optie om een extra rookmachine te huren om het extra spannend te maken.

Naast de locaties, is er ook keuze in welke spelvorm je kiest. Je kunt natuurlijk vrij elkaar afschieten, maar je kunt tevens kiezen voor Capture the Flag, Deathmatch of Infected. Kijk vooral eens naar de verschillende opties voor spellen en kies jouw favoriet. Of kies ze allemaal, de mogelijkheden zijn immers eindeloos.

Maak een kinderfeestje, vrijgezellendag of bedrijfsuitje onvergetelijk met een set van Lasergamesethuren.nl. Bekijk de mogelijkheden en prijzen of reserveer direct!