Lasergame huren Eindhoven

Lasergamen in Eindhoven doe je gewoon met je eigen lasergame set op je eigen locatie. Vergeet ingerichte locaties waar je tientallen euro's betaalt voor amper een kwartiertje spelen. Regel een leuke locatie om te spelen en wij leveren een gewoon goede lasergame set, eventueel met vest, waar je de hele dag mee kunt spelen. Lees snel verder of stel meteen jouw set samen voor een memorabele dag lasergamen! Ideaal voor kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving

Wil je lasergames of laserquest spelen tijdens een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Zoek niet langer en kies voor lasergame huren Eindhoven. Lasergamen met een gehuurde set kan zowel indoor als outdoor en je kunt zo lang spelen als je zelf wilt. Daarbij kun je op vrijwel iedere locatie lasergamen. Wij leveren lasergames in Eindhoven, maar bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Dordrecht en Groningen.

Kinderen spelen outdoor lasergame op een sportveld in Eindhoven

Lasergamen in Eindhoven? Goed idee!

Een groot voordeel van het huren van een lasergame is dat je zelf de locatie kan bepalen. Natuurlijk kan het in en om het huis, maar je kan ook goed ergens buiten lasergamen. Je kunt er voor kiezen om te lasergamen in de Stratumse hei, park Eckart, of op Strijp-S. Kies een leuk parkje in het centrum of in de buurt van Stratumseind en laat de strijd beginnen. Maar ook als indoor activiteit kan het huren van een lasergame set een heel goed idee zijn. Bouw je kantoor of school in Eindhoven om tot een battlefield en ga de strijd aan met je collega’s of klasgenoten. Wij bieden zelfs de optie om een extra rookmachine te huren om het extra spannend te maken.

Naast de locaties, is er ook keuze in welke spelvorm je kiest. Je kunt natuurlijk vrij elkaar afschieten, maar je kunt tevens kiezen voor Capture the Flag, Deathmatch of Infected. Kijk vooral eens naar de verschillende opties voor spellen en kies jouw favoriet. Of kies ze allemaal, de mogelijkheden zijn immers eindeloos.

Maak een kinderfeestje, vrijgezellendag of bedrijfsuitje onvergetelijk met een set van Lasergamesethuren.nl. Bekijk de mogelijkheden en prijzen of reserveer direct!

Reserveer nu jouw dagje lasergamen in Eindhoven!

Of je nu in Eindhoven woont of een weekend weg gaat in de omgeving Eindhoven. Een lasergame set huren is altijd een leuk idee. Je kunt vrijwel altijd spelen en iedere locatie is geschikt te maken voor lasergamen. Jij regelt een locatie, wij zorgen ervoor dat de set op het afgesproken tijdstip voor je klaar ligt. Je kunt de set laten bezorgen door onze koerier, maar je kunt ook gewoon kiezen voor verzending via PostNL. Jij kiest het pakketpunt waar je wil afhalen. Wij verzenden de set zodat hij op de dag voordat de huur ingaat op het pakketpunt ligt. Jij haalt hem af, speelt de hele dag lasergame en de volgende dag breng je de set weer terug. Het retouretiket wordt standaard meegeleverd en die hoef je alleen maar even op de kist te plakken. Zo kun je hem dus weer inleveren bij ieder PostNL-punt. Zo kunnen we verzenden voor slechts €13,- en zijn we in vrijwel alle gevallen veruit de goedkoopste. Bestel snel jouw lasergame set en beleef ook een onvergetelijke middag in Eindhoven!