Lasergamen huren Rotterdam

Een lasergame set huren in Rotterdam? Lasergamen in Rotterdam biedt vele mogelijkheden. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of leuke activiteiten met jouw vereniging. Lasergamen in Rotterdam voor een lage prijs, met de laserguns beschikbaar voor de hele dag! Bekijk nu de opties voor het huren van een lasergame set in Rotterdam.
Lasergamen in Rotterdam is eenvoudig met een set van lasergamesethuren.nl. Je kunt een hoop geld besparen door zelf iets te organiseren in plaats van naar een lasergamehal te gaan waar je al snel meer dan een tientje betaalt voor een kwartiertje spelen. Naast dat je meer kunt spelen voor minder geld is het fijn dat je zelf kunt kiezen hoe je speelt. Bij een hal zit je vaak vast aan de spelvorm die wordt aangeboden. Hier zie je een aantal spelvormen uitgelegd, maar hoe je daadwerkelijk gaat spelen is natuurlijk helemaal aan jou. Jij regelt de locatie, wij zorgen voor de lasergame set!

 Outdoor locaties bij lasergame huren Rotterdam

Lasergamen is een leuke optie voor bijvoorbeeld een kinderfeestje in de omgeving van Rotterdam. Probeer eens een potje outdoor lasergamen bij Parkhaven of in de buurt van De Kuip. Ook is het Zuiderpark een leuke optie voor lasergamen in Rotterdam. Met een gezonde dosis creativiteit en wat denken in mogelijkheden valt van iedere locatie wel een Battleground voor een spannend potje lasergamen te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan het huren van een camouflagenet.

Wij leveren jouw set af bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Jij kiest het pakketpunt en de datum waarop je wilt spelen. Wij zorgen ervoor dat je de set er op tijd is, zodat je hem uiterlijk de dag voordat je gaat spelen, kunt afhalen. Er zit gewoon een retourlabel in de kist, die plak je weer over het verzendlabel en dan kun je de set weer bij ieder PostNL-punt in Rotterdam en de rest van Nederland inleveren.

Lasergamen thuis in Rotterdam

Ten slotte is het niet per se nodig om naar buiten te gaan om te lasergamen wanneer je een lasergame huurt in Rotterdam voor thuis. Je kunt bijvoorbeeld ook een paar obstakels om achter te schuilen plaatsen in een gymzaal, kantoor of gewoon in de garage. Huur eventueel een paar discolampen en een rookmachine om het allemaal net wat echter te maken en beleef een onvergetelijke middag. Er zijn meer dan genoeg indoor locaties voor lasergamen in Rotterdam te bedenken.

Jongen speelt met gehuurde lasergun

Waar kun je lasergamen in Rotterdam?

  • Kralingse Bos: Lasergamen in het Kralingse Bos is een betoverende ervaring tussen bomen en open velden. Verken het groen terwijl je tactisch manoeuvreert om je tegenstanders te slim af te zijn. Een natuurlijk lasergameparadijs in het hart van Rotterdam!

  • Het Park bij de Euromast: Lasergamen bij de Euromast combineert strategie en adrenaline op unieke wijze. Verstop je achter bomen en struiken terwijl je het park omtovert tot jouw lasergame arena met de indrukwekkende Euromast als achtergrond.

  • Vroesenpark: Vroesenpark, een levendig stadsoase, biedt het perfecte decor voor lasergames vol actie. Spring tussen de grasvelden, duik achter bomen en geniet van de spanning van lasergamen in dit groene paradijs.

  • Maasvlakte Strand: Lasergamen op het uitgestrekte Maasvlakte Strand is een verfrissende ervaring. Voel de wind in je haren terwijl je tactisch manoeuvreert door het zand, je vrienden ontwijkt en de overwinning nastreeft aan de kust van Rotterdam.

  • Zuiderpark: Zuiderpark, een stadspark met karakter, biedt diverse terreinen voor lasergames vol avontuur. Van open grasvelden tot dichte bossen, ontdek de perfecte balans tussen strategie en actie in het hart van Zuiderpark.

  • Overschie: Ontdek de verborgen lasergamepareltjes van Overschie. Met ruimte voor tactische zetten en strategisch spel, biedt deze buurt in Rotterdam een unieke setting voor opwindende lasergamegevechten tussen vrienden en familie.

Geïnteresseerd in lasergamen in Rotterdam en wil je laserguns huren? Reserveer dan nu jouw laserguns!

Wij leveren onze laserguns door het hele land. Zo kun je bijvoorbeeld ook lasergamen in Eindhoven, Dordrecht en Groningen.