lasergame huren in Groningen

Lasergame Dordrecht

Een lasergame set huren in Dordrecht? Lasergamen in Dordrecht biedt vele mogelijkheden. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of een leuke activiteit voor jouw vereniging. Lasergamen kan in Dordrecht voor een goedkope prijs, met de laserguns beschikbaar voor de hele dag! Bekijk nu de opties voor het huren van een lasergame set in Dordrecht.

Lasergamen in Dordrecht

Dordrecht heeft zelf geen lasergame locaties. De ideale optie is dan ook om een lasergame set te huren. Wat Dordrecht wel heeft is dé ideale locaties om te lasergamen. Lasergamen kan zowel indoor als outdoor. Doordat de laserguns een bereik hebben van maximaal 50 meter zijn er veel opties. Of je nu voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een vereniging een activiteit zoekt, de opties zijn eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld:
lasergame locatie

Lasergamen in De Biesbosch

De Biesbosch biedt een ideale locatie om te lasergamen. De bomen bieden veel natuurlijke dekking zodat je het ideale terrein hebt om te kunnen lasergamen. Laserguns huren en deze naar De Biesbosch meenemen is dan ook een geweldig leuk idee!

Lasergamen op een boot

Heb jij minimaal twee kleine boten beschikbaar en zin in een avontuurlijk potje lasergamen? Dordrecht heeft veel omliggende wateren. Met twee kleine boten dichtbij elkaar proberen te komen en elkaar beschieten met de laserguns is dan ook een spannende ervaring. Je kunt elkaar namelijk tot wel 50 meter raken. Natuurlijk is het wel oppassen voor andere boten in het vaarwater.

Lasergamen thuis

Bovendien kan je er ook voor kiezen om gewoon lekker thuis te lasergamen. Een huis biedt een net zo leuke ervaring voor een klein clubje om te lasergamen, met meer dan genoeg dekking binnenshuis. Ideaal voor een kinderfeestje en het scheelt ook nog eens reiskosten. Om het bij huis nog net iets spannender te maken, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld lichten en een rookmachine te huren.

Geïnteresseerd in lasergamen in Dordrecht en wil je laserguns huren? Reserveer dan nu jouw laserguns.