Lasergame spelen op een sportveld met bunkers

Lasergame huren Dordrecht

Een lasergame set huren in Dordrecht? Lasergamen in Dordrecht biedt vele mogelijkheden. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of een leuke activiteit voor jouw vereniging. Lasergamen kan in Dordrecht voor een goedkope prijs, met de laserguns beschikbaar voor de hele dag! Bekijk nu de opties voor het huren van een lasergame set in Dordrecht.

Lasergamen in Dordrecht

Dordrecht heeft zelf geen lasergame locaties. De ideale optie is dan ook om een lasergame set te huren. Wat Dordrecht wel heeft is dé ideale locaties om te lasergamen. Lasergamen kan zowel indoor als outdoor. Doordat de laserguns een bereik hebben van maximaal 50 meter zijn er veel opties. Of je nu voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een vereniging een activiteit zoekt, de opties zijn eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld:
lasergame set

Thuis in Dordrecht lasergamen

Een van de leuke dingen van een lasergame huren in Dordrecht is dat je gewoon thuis kunt spelen. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om het heft in eigen hand te nemen en hun eigen lasergame arena te bouwen in bijvoorbeeld de woonkamer, de achtertuin of allebei. Je kunt namelijk in principe overal spelen met onze laserguns. Zet dus de tafels op kant zodat je schuilplekken hebt, verduister de ramen voor extra sfeer en denk eens aan bijvoorbeeld een rookmachine voor de extra spanning en beleving. Zo kun je binnen een kwartier het hele huis op kop zetten en verbouwen tot een lasergame arena. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

Lasergamen kinderfeestje Dordrecht

Voor een bedrijfsuitje of kinderfeestje in Dordrecht is lasergamen vaak een uitstekende uitkomst. Met een gehuurde lasergame set heb je namelijk veel spelopties. Zo kun je natuurlijk het huis een beetje verbouwen voor een middag lasergamen, maar je kunt dit ook doen met een schuur of een bedrijfshal.

Wanneer je liever niet veel werk kwijt bent aan het voorbereiden van een spelletje lasergamen of gewoon liever niet binnen speelt, dan kun je bij droog weer ook kiezen voor buiten lasergamen. De laserguns zijn niet waterdicht, dus pas wel op met regen, maar bijvoorbeeld zonlicht kunnen ze redelijk verdragen. Zeker in een beschutte omgeving kun je over 30 meter nog prima een tegenstander raken bij fel zonlicht. 

Kies dus een keer een locatie in een bos (Biesbosch?), een park of een andere locatie die je voorhanden hebt en zet daar een speelveld af met voldoende beschutting. Het enige wat je nog hoeft te doen is de laserguns en teamlintjes uitdelen aan de deelnemers en je hebt een middag vol spanning en plezier!

Waar kun je outdoor lasergamen Dordrecht?

Lasergamen op een boot

Heb jij minimaal twee kleine boten beschikbaar en zin in een avontuurlijk potje lasergamen? Dordrecht heeft veel omliggende wateren. Met twee kleine boten dicht bij elkaar proberen te komen en elkaar beschieten met de laserguns is dan ook een spannende ervaring. Je kunt elkaar namelijk tot wel 50 meter raken. Natuurlijk is het wel oppassen voor andere boten in het vaarwater.

Lasergamen in de Biesbosch

De Biesbosch biedt een ideale locatie om te lasergamen. De bomen bieden veel natuurlijke dekking zodat je het ideale terrein hebt om te kunnen lasergamen. Laserguns huren en deze naar de Biesbosch meenemen is dan ook een geweldig leuk idee!

Jongen rent rond op lasergame locatie in Dordrecht

Lasergamen Dordrecht prijzen

Een lasergame huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje in Dordrecht hoeft niet duur te zijn. Waar je op een professionele locatie al snel €10,- per deelnemer kwijt bent voor een kwartier lasergamen, heb je bij ons een hele middag vermaak voor maar €6,- per lasergun. Hier kun je in principe onbeperkt mee spelen, want reservebatterijen worden gewoon meegeleverd, net als bijvoorbeeld teamlinten en een reservegeweer voor het geval dat een van de guns het per ongeluk begeeft. Ook heb je de mogelijkheid om targets erbij te huren, zodat je ook andere spelvormen kunt spelen.

Je kunt een lasergame set bij ons afhalen, wij zitten namelijk ook in Zuid-Holland, maar we kunnen het ook naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt bij jou in Dordrecht verzenden. Zo hoef je nooit te veel moeite te doen om een mooie lasergame set in huis te halen.

Reserveer je laserguns in Dordrecht

Geïnteresseerd in lasergamen in Dordrecht en wil je laserguns huren? Reserveer dan nu jouw laserguns.

Wij leveren onze laserguns door het hele land. Zo kun je lasergamen in Dordrecht, maar ook in Rotterdam, Eindhoven of Groningen.