Lasergame huren Groningen

Lasergamen in Groningen is een heerlijke activiteit voor een kinderverjaardag of familiedag, maar ook om bijvoorbeeld met een schoolklas of de scouting te spelen. Jij regelt een locatie, wij regelen de laserguns. Zo kun jij dus onbezorgd een middagje lasergamen in Groningen. Wij leveren laserguns en vesten door heel Nederland via PostNL. Jij kiest het pakketpunt en wij zorgen ervoor dat je set er tijdig is. Zo betaal je dus slechts €13,- voor verzending en daardoor zijn we in vrijwel alle gevallen veruit de goedkoopste optie!

Lasergamen op een kinderfeestje is altijd een leuke optie. Natuurlijk kan je dan voor lasergames naar Tasmania, Target of de Zwanestraat gaan, maar dit kan veel voordeliger. Wij hebben lasergames en extra attributen in de verhuur in Groningen. Daarbij biedt een lasergame huren in Groningen je ook veel meer vrijheid op het gebied van spelvormen en de speellocatie.

Lasergame spelen op een sportveld met bunkers in Groningen

Lasergamen in Groningen? Er gaat niets boven zelf doen!

Het fijne aan een lasergame verhuur is dat je als huurder zelf kan kiezen waar je gaat lasergamen, indoor én outdoor. Denk aan in en om het huis of ergens op een erf. Maar je kan ook de stad in. Probeer eens lasergamen in het Groninger stadspark, bij het Nonnengat of op de Bult bij Kardinge. In principe zijn er legio plekken in de provincie Groningen om lasergames te spelen. Zoek een leuke locatie uit voor je kinderfeestje, schoolreisje of bedrijfsuitje en beleef je eigen vette lasergame. 

Ook kun je zoveel lasergames spelen als je zelf wilt, je zit immers niet gebonden aan een beperkt aantal spellen. Ook kun je zelf kiezen welke spelvorm je kiest en je kunt na een tijdje natuurlijk ook wisselen van vorm, kijk vooral eens naar alle mogelijke spelvormen. Hierdoor is huren niet alleen een goedkope maar ook een hele leuke optie.

Zoek je dus nog naar een leuke activiteit in Groningen of omgeving? Informeer dan vooral naar de mogelijkheden en prijzen die wij te bieden hebben of reserveer meteen!

Waarom lasergame huren Groningen?

Ook kun je zoveel lasergames spelen als je zelf wilt, je zit immers niet gebonden aan een beperkt aantal spellen. Ook kun je zelf kiezen welke spelvorm je kiest en je kunt na een tijdje natuurlijk ook wisselen van vorm, kijk vooral eens naar alle mogelijke spelvormen. Hierdoor is huren niet alleen een goedkope maar ook een hele leuke optie.

Zoek je dus nog naar een leuke activiteit in Groningen of omgeving? Informeer dan vooral naar de mogelijkheden en prijzen die wij te bieden hebben of reserveer meteen!

We leveren onze lasergame set in Groningen, maar ook in bijvoorbeeld Rotterdam, Eindhoven of Groningen.

De voordelen van een lasergame huren in Groningen

Je hebt alle vrijheid om zelf je locatie te kiezen voor lasergamen in Groningen. Of je nou binnen of buiten wilt spelen.

Lasergame huren kost maar €6,- per lasergun. Je bent dus veel goedkoper uit dan bij een professionele locatie.

Wij zijn één van de weinige aanbieders die via PostNL leveren. Al voor €13,- wordt een lasergame set geleverd op een PostNL locatie bij je om de hoek.