Lasergamen in Groningen

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Lasergamen op een kinderfeestje is altijd een leuke optie. Natuurlijk kan je dan voor lasergames naar Tasmania, Target of de Zwanestraat gaan, maar dit kan veel voordeliger. Wij hebben lasergames en extra attributen in de verhuur in Groningen.

lasergame huren in Groningen

Lasergamen in Groningen? Er gaat niets boven zelf doen!

Het fijne aan een lasergameverhuur is dat je als huurder zelf kan kiezen waar je gaat lasergamen, indoor én outdoor. Denk aan in en om het huis of ergens op een erf. Maar je kan ook de stad in. Probeer eens lasergamen in het Groninger stadspark, bij het Nonnengat of op de Bult bij Kardinge. In principe zijn er legio plekken in de provincie Groningen om lasergames te spelen. Zoek een leuke locatie uit voor je kinderfeestje, schoolreisje of bedrijfsuitje en beleef je eigen vette lasergame. 

Ook kun je zoveel lasergames spelen als je zelf wilt, je zit immers niet gebonden aan een beperkt aantal spellen. Ook kun je zelf kiezen welke spelvorm je kiest en je kunt na een tijdje natuurlijk ook wisselen van vorm, kijk vooral eens naar alle mogelijke spelvormen. Hierdoor is huren niet alleen een goedkope maar ook een hele leuke optie.

Zoek je dus nog naar een leuke activiteit in Groningen of omgeving? Informeer dan vooral naar de mogelijkheden en prijzen die wij te bieden hebben of reserveer meteen!