Lasergame huren Amsterdam

Een lasergame huren in Amsterdam is een uitstekende optie voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of wanneer je wilt lasergamen op school. Wij verhuren topkwaliteit anti-cheat laserguns waarmee je op elke locatie kunt spelen, zowel indoor als outdoor. Wij verzenden de set tegen lage kosten via PostNL, daardoor ben je vaak vele malen goedkoper uit dan bij een professionele lasergame locatie en daarbij kun je ook nog eens veel langer spelen. Wij vertellen je graag alles over hoe dat in zijn werk gaat. Liever meteen reserveren? Klik dan op de knop hieronder.

Sommigen zullen denken dat Amsterdam te vol is om te gaan lasergamen. Niets is echter minder waar. Zowel in het centrum van Amsterdam als daarbuiten is het prima mogelijk om in de stad te gaan lasergamen. Sterker nog, bij gebrek aan een centraal gelegen locatie voor lasergamen is een set huren in Amsterdam een hele goede optie. Zo kun je namelijk alles zelf inrichten. Jij regelt een locatie, indoor of outdoor, en wij regelen de laserguns!

Kist met een lasergameset er in

Lasergamen in Amsterdam, welke opties zijn er?

Bij lasergamesethuren.nl helpen we je graag met het organiseren. Kijk vooral eens naar de uitgelegde spelvormen. Met wat tips en inspiratie hoeft het zelf opzetten van een lasergame helemaal niet zo veel moeite te kosten. Ook het vinden van een locatie is niet zo lastig als het lijkt. In principe heb je niet eens zo heel veel moeite nodig. Het is vooral van belang dat je een beetje fatsoenlijk kunt schuilen voor de stralen van je tegenstander. Dit kan door middel van bijvoorbeeld bomen en struiken, maar ook een camouflagenet bij je lasergame set huren is een goede optie in Amsterdam.

In het centrum van Amsterdam is het natuurlijk slim om te gaan lasergamen in het Vondelpark. Deze locatie is groot genoeg en heeft genoeg plekjes met veel obstakels. Als je meer in Amsterdam Oost wilt, kun je in het Diemerpark of Flevopark gaan lasergamen. In Noord hoef je ook niet heel Amsterdam door te trekken. Het Noorderpark is daar prima geschikt voor. In de alinea hieronder gaan we wat dieper in op de plekken in Amsterdam.

Outdoor lasergamen in Amsterdam huren

Amsterdam is prima geschikt voor een potje outdoor lasergamen. Je kunt namelijk eigenlijk overal wel spelen zolang je anderen niet in de weg loopt. Pak dus bijvoorbeeld een parkje of een stuk bedrijventerrein waar je veilig kunt spelen zonder hinder te veroorzaken. De laserguns werken ook prima bij zonlicht en ze lijken in de verste verte niet op echte wapens dus bang zijn voor verwarring is niet nodig. Hier een aantal goede opties voor outdoor lasergamen in Amsterdam:

  • Vondelpark: Lasergamen in het iconische Vondelpark is een avontuur tussen de bomen en vijvers. Strijd met je team terwijl je de prachtige omgeving van dit stadspark gebruikt als natuurlijk speelterrein.

  • Amsterdamse Bos: Het Amsterdamse Bos biedt uitgestrekte open velden en dichte bossen, waardoor het de perfecte locatie is voor lasergame-ontdekkingen. Verken de natuur en ga de strijd aan met vrienden tussen de bomen.

  • Rembrandtpark: Lasergamen in het Rembrandtpark voegt een kunstzinnige dimensie toe aan het spel. Geniet van de groene omgeving terwijl je je tactieken aanscherpt en je vrienden uitdaagt voor een opwindend lasergame-avontuur.

  • Oosterpark: Het bruisende Oosterpark biedt een speelse omgeving voor lasergame plezier. Verschuil je achter sculpturen en bomen terwijl je de spanning van het spel ervaart in een van de meest dynamische parken van Amsterdam.

  • Sloterpark: Lasergamen in het uitgestrekte Sloterpark is een groot avontuur. Van open velden tot de oevers van de Sloterplas, deze locatie biedt verschillende terreinen voor opwindende lasergamegevechten.

  • Amsterdam-Noord: Ontdek de lasergamehotspots van Amsterdam-Noord. Met diverse stedelijke gebieden en open terreinen biedt deze buurt een unieke omgeving voor strategische lasergamegevechten tussen vrienden en familie. Schuil bijvoorbeeld achter schotten en gebouwen in de NDSM-werf en verken de Urban Jungle van Noord


Indoor lasergamen in huis

Lasergame huren in Amsterdam voor thuis

Het nadeel van buiten lasergamen is natuurlijk dat je afhankelijk bent van het weer. Gelukkig kun je natuurlijk ook binnen spelen. Wanneer het gezelschap niet al te groot is (kleiner dan 10 mensen) zou je ook gewoon thuis kunnen spelen. Andere opties die we horen is bijvoorbeeld in een café, in een werkplaats of natuurlijk gewoon in een gymzaal. Het gaat er vooral om dat je voldoende schuilplekken hebt en veilig kunt rondrennen. Ook is het natuurlijk leuk om binnen voor extra spanning te zorgen met bijvoorbeeld een rookmachine, die wij ook verhuren.

Lasergame in Amsterdam organiseren

Met een beetje creativiteit is er overal wel een leuke optie voor lasergamen in Amsterdam. Bekijk vooral onze gunstige tarieven of reserveer direct. Wij verzenden meestal via PostNL. Zo wordt je lasergame set al voor €13,- bezorgd bij een PostNL-punt naar keuze. Wij zorgen ervoor dat de set er al een dag van tevoren ligt zodat jij alle tijd hebt om hem af te halen. Ook leveren wij een retouretiket mee waarmee je de set gratis kunt retourneren. Zo maken wij een lasergame set huren in Amsterdam dus heel gemakkelijk

Verder verhuren wij in heel Nederland, dus ook in Apeldoorn, Hengelo, Utrecht of Enschede!