Lasergamen Amsterdam

Lasergame huren in Amsterdam

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Sommigen zullen denken dat Amsterdam te vol is om te gaan lasergamen. Niets is echter minder waar. Zowel in het centrum van Amsterdam als daarbuiten is het prima mogelijk om in de stad te gaan lasergamen. Sterker nog, bij gebrek aan een centraal gelegen locatie voor lasergamen is een set huren in Amsterdam een hele goede optie.

Jongen speelt met gehuurde lasergun

Welke opties voor lasergamen?

Bij lasergamesethuren.nl helpen we je graag met het organiseren. Kijk vooral eens naar de uitgelegde spelvormen. Met wat tips en inspiratie hoeft het zelf opzetten van een lasergame helemaal niet zo veel moeite te zijn. Ook het vinden van een locatie is niet zo lastig als het lijkt. In principe heb je niet eens zo heel veel moeite nodig. Het is vooral van belang dat je een beetje fatsoenlijk kunt schuilen voor de stralen van je tegenstander. Dit kan door middel van bijvoorbeeld bomen en struiken, maar ook een camouflagenet bij je lasergame set huren is een goede optie in Amsterdam.

In het centrum van Amsterdam is het natuurlijk slim om te gaan lasergamen in het Vondelpark. Deze locatie is groot genoeg en heeft genoeg plekjes met veel obstakels. Als je meer in Amsterdam Oost wilt, kun je in het Diemerpark of Flevopark gaan lasergamen. In Noord hoef je ook niet heel Amsterdam door te trekken. Het Noorderpark is daar prima geschikt voor. 

Lasergame in Amsterdam organiseren

Met een beetje creativiteit is er overal wel een leuke optie voor lasergamen in Amsterdam. Bekijk vooral onze gunstige tarieven of reserveer direct.

Verder verhuren wij in heel Nederland, dus ook in Apeldoorn, Hengelo, Utrecht of Enschede!