Lasergame huren op school

Lasergamen op eigen locatie kan natuurlijk hartstikke leuk zijn. Een school voor een middag omtoveren tot een lasergame arena kan ook hartstikke leuk zijn. Leerlingen die de school voor het laatste keer zullen zien omdat ze door gaan naar een hogere opleiding kunnen bijvoorbeeld een laatste herinnering aan de gangen van de school maken. Je zou ook een middagje voor de zomervakantie kunnen organiseren om alle leerlingen even lekker los te laten gaan. Reserveer daarom nu lasergamen voor op school bij ons!

Lasergamen voor de eindejaars

De zomervakantie nadert, de laatste examens zijn gemaakt. Tijd om dan de schoolperiode op een leuke wijze af te sluiten. Voor een laatste keer zullen ze door de gangen van school lopen. Lasergamen op school kan dan ook een hele leuke activiteit zijn. Met een extra set lichten en een rookmachine zorg je ervoor dat je de school niet meer weer kent.


Lasergamen op de eigen locatie organiseren zodat de leerlingen een toffe laatste herinnering aan jouw school hebben. Je zou natuurlijk als docent ook super-enthousiast mee kunnen doen. Docenten versus studenten, wie zal er winnen? Wie kent de gangen van de school beter? Het is natuurlijk allemaal mogelijk. De school wordt er ook niet vies van. Onze lasers zijn infrarood en doen daarom geen schade aan ogen of gevoelige objecten in de school.

Verder kun je natuurlijk ook gaan lasergamen met de scouting of bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje.

Lasergamen in de zomervakantie

Je zou er ook voor kunnen kiezen om elke student een laatste keer volop plezier te laten beleven in school voordat zij op vakantie gaan. Tover de gangen voor de zomervakantie om in een lasergame arena met tafels en stoelen als dekking. De lasers laten ook geen troep achter. Het enige wat je dus achteraf zou moeten doen is de tafels en stoelen weer even terug zetten. Met een bereik van tot wel 50 meter met de laserguns kan je het einde van iedere gang bereiken. In principe zijn er heel veel speelplekken geschikt voor lasergamen, zowel indoor als outdoor. Een super spannende ervaring dus om deze laserguns te huren voor school!