Lasergame huren op school

Lasergamen op school is super vet! Of je nu wilt lasergamen tijdens een gymles of met laserguns wilt spelen op school als examenstunt, het kan allemaal! We krijgen regelmatig aanvragen van scholen en we werken hier graag aan mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plaats direct een reservering!

Dit zijn de laserguns die wij verhuren

Stel zelf je set samen!

Huren vanaf 6 euro per lasergun

Bij ons kun je zelf aangeven hoeveel laserguns je wilt huren. Ook kun je de set eenvoudig uitbreiden met vesten of extra attributen.

Verzending via PostNL of gratis afhalen

Voor €13,- verzenden wij je set naar een PostNL-punt naar keuze, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis afhalen in Woubrugge.

Lasergamen tijdens de gymles

Ben je gymdocent en ben je op zoek naar een leuke gymles waar je alle leerlingen gegarandeerd enthousiast mee krijgt? Dan is lasergamen een fantastische optie. Je kunt bij ons laserguns huren, maar ook alle benodigdheden om het helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan vesten, obstakels (je kunt natuurlijk ook gewoon matten en turntoestellen gebruiken), of een extra set lichten en een rookmachine. Zo creëer je dus heel gemakkelijk een goede setting voor een spannende en onvergetelijke potje lasergamen. Je deelt de leerlingen in teams en de daarbij horende kleur lasergun. Vervolgens leg je de spelvormen uit die je gaat spelen. Er zijn verschillende opties. Zo kun je dus sowieso een uur vullen met lasergamen op school, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gaat vervelen.

Je kunt bij ons een lasergame set huren voor een dag, maar je kunt de set ook gewoon voor een week of langer reserveren, wanneer je wil dat al je klassen een keer kunnen lasergamen op school. Het enige waar jij nog voor moet zorgen zijn voldoende batterijen. De laserguns werken op een set van 4 AA-batterijen en die gaan zo'n 5 uur mee, daarna moet je ze vervangen. Zorg ervoor dat je ze tussendoor uit zet voor maximaal batterijleven.

De laserguns zijn makkelijk in gebruik en we hebben een speciale uitlegfilm gemaakt. Zo wordt de werking je binnen 2 minuten helemaal duidelijk en kun je meteen aan de slag. We krijgen jaarlijks meerdere aanvragen van scholen die onze set voor een paar dagen of een week willen huren. Daar helpen wij graag aan mee en we proberen het je altijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt zelf je set samenstellen en dan maken wij automatisch een prijsberekening. Betalen op factuur is natuurlijk ook mogelijk.

Lasergamen op school als examenstunt

Wil je nog een keer een vette ervaring op school beleven? De examenstunt is als schoolverlater natuurlijk altijd iets waar je naar uitkijkt. Lekker de school op kop zetten en op ludieke wijze de hele boel ontregelen. We krijgen jaarlijks aanvragen van scholen die een lasergame set willen huren voor hun examenstunt en daar mogen we graag aan meewerken. Wij leveren ruim op tijd de laserguns, uiterlijk de dag voordat de huur ingaat. Je hebt dus de laserguns al wanneer je in alle vroegte begint met de voorbereidingen. Na de stunt heb je ruim de tijd om de laserguns weer op te ruimen. Je hoeft ze namelijk pas de dag na de stunt te retourneren. Zo heb je de laserguns dus voor 3 dagen, maar betaal je alleen de dag waarop je gebruikt.

Huur dus ook laserguns voor op school wanneer je een examenstunt wilt houden. Je kunt eenvoudig selecteren hoeveel laserguns je wilt. Je kunt er overal in en rond school mee spelen, zowel indoor als outdoor. Een super leuke ervaring dus om deze laserguns te huren voor school!