Lasergame huren kinderfeestje

Een lasergame kinderfeestje is het leukst wanneer je het zelf organiseert. Bouw je eigen lasergame arena in het bos, op een sportveld of gewoon in je eigen huis. Onze laserguns staan garant voor een hele middag plezier, perfect voor een kinderfeestje dus! Scroll snel verder voor meer informatie of plaats direct een reservering.

Dit zijn de laserguns die wij verhuren

Stel zelf je set samen!

Huren vanaf 6 euro per lasergun

Bij ons kun je zelf aangeven hoeveel laserguns je wilt huren. Ook kun je de set eenvoudig uitbreiden met vesten of extra attributen.

Verzending via PostNL of gratis afhalen

Voor €13,- verzenden wij je set naar een PostNL-punt naar keuze, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis afhalen in Woubrugge.

Is dat wel geschikt voor een kinderfeestje?

Wij verhuren vaak onze lasergame sets voor kinderfeestjes. Dat komt omdat het toegankelijk is, maar ook erg spannend. De laserguns zijn makkelijk te hanteren, ook voor kinderen. Bovendien wegen de laserguns maar ongeveer een halve kilo, waardoor ook een klein kind er makkelijk mee rond kan rennen.

Is lasergamen gevaarlijk?

Nee, totaal niet. Onze laserguns zijn lichtgewicht, hebben geen scherpe punten en de stralen die eruit komen zijn infrarood. Dat is bijvoorbeeld dezelfde straling die uit een afstandsbediening komt. Ondanks dat gegeven leent lasergamen zich wel voor de fanatieke spelers.

Er wordt namelijk wel degelijk een score bijgehouden en bij sommige spelvormen is het ook echt voorbij wanneer je te vaak geraakt bent. Ondanks dat je met een onschuldige activiteit bezig bent, wil dat dus nog niet zeggen dat het saai is. Integendeel, we horen vaak van mensen die bij ons een lasergame set huren dat de kinderen bloedfanatiek waren en dat het een groot succes was. Bovendien is een lasergame kinderfeestje regelen en opzetten best makkelijk te regelen, dat leggen we je uit.

Veelgestelde vragen over lasergame huren kinderfeestje

Vanaf welke leeftijd kun je lasergamen?

Onze laserguns zijn lichtgewicht en ongevaarlijk. Vanaf 8 jaar is het vaak leuker dan dat het eng is voor een kind. Daarom adviseren wij dit als minimumleeftijd.

Met wat voor stralen schiet je? 

Lasergamen op een kinderfeestje klinkt gevaarlijker dan het is. Je schiet namelijk met infraroodstralen die bijvoorbeeld ook uit je afstandsbediening komen. Volstrekt ongevaarlijk.

Hoe lang kan ik spelen?

Zo lang als je de laserguns huurt. De batterijen gaan zo'n 5 uur mee en je krijgt ook altijd nog een setje reservebatterijen meegeleverd.

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een spel waarbij spelers geweren gebruiken die laserstralen (eigenlijk infrarood) afvuren om de tegenstanders te raken. Wanneer je geraakt wordt ben je voor een paar seconden uitgeschakeld en raak je jouw levens kwijt. Het doel van het spel is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken en zelf zo min mogelijk geraakt te worden. Lasergamen wordt vaak gespeeld in donkere ruimtes met obstakels om je achter te verschuilen, maar je kunt het in principe ook gewoon buiten spelen. Op die manier is lasergamen een populaire activiteit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en bedrijfsuitjes, maar ook zien we steeds vaker lasergamen op school of bij de scouting.


Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je van plan om te gaan lasergamen? Dan kun je bij ons een lasergame set huren voor een kinderfeestje vanaf 6 stuks. Daarmee heb je een leuke activiteit waarmee je de kinderen gemakkelijk een hele middag mee kunt vermaken. Ook kun je dit op vrijwel iedere locatie spelen. Wat er zo leuk aan is? Vanaf welke leeftijd lasergamen een optie is? Hoe je zo'n kinderfeestje regelt? We leggen je alles uit op deze pagina.

Voorbeeld van wat is lasergamen

Wat maakt lasergame huren zo populair voor kinderfeestjes

De laatste jaren zijn we steeds meer lasergames voor kinderfeestjes gaan verhuren. Steeds meer mensen ontdekken dat een lasergame huren voor een kinderfeestje ontzettend makkelijk is en bovendien zorgt voor veel meer vermaak voor kinderen voor een veel lagere prijs. Wanneer je gaat lasergamen op een ingerichte locatie dan ben je al snel 10 tot 15 euro per kind kwijt voor een kwartiertje lasergamen.

Zo kan een kinderfeestje met 10 kinderen al snel €150,- kosten en dan moet je ook nog zien dat je de kinderen überhaupt daar krijgt. Bij ons kun je een set van 10 huren voor €60,- en dan kun je een hele middag spelen. Voor €13,- extra sturen we de set op naar iedere locatie. Op die manier ben je dus niet eens de helft van het geld kwijt terwijl je veel langer kunt spelen en je ook nog veel meer opties hebt voor hoe je speelt.

Zo regel je een lasergame kinderfeest

Reserveer de lasergame set

Je kunt onze set huren voor een dag of voor meerdere dagen. Bij een kinderfeestje kiezen mensen vaak voor één dag. Je zorgt dat het aantal laserguns gelijk is aan het aantal deelnemers, wij zorgen altijd voor een reservegun voor het geval dat. Kijk ook tijdens het bestellen eens naar de opties voor extra attributen voor tijdens het spelen.

Regel een locatie

Je kunt in principe overal spelen met onze set. Indoor en outdoor lasergamen behoort tot de opties, mits het droog is. Je kunt dus een plek in een bos of in een park kiezen, maar je kunt ook gaan voor een grote woonkamer, een schuur of zelfs een schoolgebouw. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Haal de set af of laat het bezorgen

Je kunt bij ons de lasergame afhalen in Woubrugge (Zuid-Holland), maar je kunt ook kiezen om het te laten bezorgen bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. In de set zitten uiteraard de bestelde laserguns, maar bijvoorbeeld ook teamlinten, reservebatterijen en een handleiding. Kortom, alles voor een geslaagd kinderfeest om direct aan de slag te kunnen gaan.

Lasergame spelvormen

Kies welke spelvorm je wilt gaan spelen

Waarschijnlijk ken je lasergamen vooral als twee teams die tegen elkaar spelen en elkaar zo vaak mogelijk proberen te raken. Dat kan ook met onze set. Je kunt echter ook capture the flag spelen of zelfs spelvormen met 3 of 4 teams. Je kunt de spelvormen op onze site vinden, maar we hebben ook een duidelijke uitleg in de handleiding zodat je ook ter plekke nog kunt kiezen.

Breng de set terug

Na het lasergamen is het tijd om de set weer in te pakken. We hebben hiervoor een duidelijke instructie aan de binnenzijde van de kist staan. Daardoor wijst het zichzelf praktisch vanzelf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is inpakken, kist afsluiten en de kist weer terugbrengen naar het PostNL-punt. Wij leveren een retourlabel mee, waardoor je geen retourkosten hebt!

Lage kosten, groot plezier

Op een kinderfeestje is lasergamen op eigen locatie steeds populairder aan het worden, omdat het je veel vrijheid biedt qua locatie, waardoor je vaak niet eerst alle kinderen nog hoeft te verplaatsen met een auto naar een ingerichte locatie. Je kunt gewoon spelen in een bos bij je in de buurt. Ook zijn wij dus een stuk goedkoper dan een professionele locatie. Wel kun je je eigen locatie zo professioneel maken als je zelf wil. Met onze camouflagenetten, rookmachine en lichtset kun je het bijvoorbeeld heel realistisch maken op een indoor locatie en wanneer je een moment wanneer de schemering invalt kiest, kan ook lasergamen in het bos ineens heel spannend worden. Een lasergame huren is dus een uitstekende optie voor een kinderfeestje. Ben je benieuwd of onze sets nog beschikbaar zijn voor de datum van jouw feestje?