Lasergame huren op kinderfeestje: het leukste idee!

Wil je meer weten over lasergame huren?

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel. 

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en heb je nog geen idee wat je moet verzinnen om te gaan doen? Er zijn veel ideeën, maar kinderen houden ook wel van een verrassing met veel spanning en avontuur. Vaak organiseren ouders een standaard feestje, zoals zwemmen, een speurtocht of naar een speelpark. Om ervoor te zorgen dat jij het leukste kinderfeestje organiseert, gaan wij jou uitleggen waarom je voor lasergamen huren op een kinderfeestje moet kiezen.

Wat is lasergamen?

Voordat je kiest om lasergamen te huren voor een kinderfeestje, is het belangrijk om te weten wat lasergamen is. Lasergamen speel je in teams, waarbij iedereen een lasergun krijgt. Daarbij probeer je met jouw team het andere team uit te schakelen door de gun van de ander te raken. Dit gebeurt geheel pijnloos, aangezien het met een infrarode straal gebeurt. Wanneer al jouw levens op zijn ben je af en moet je het team verlaten. Het spel is voorzien van obstakels, waarachter je je kan verstoppen. Het team dat met de meeste mensen overblijft en de meeste punten heeft, heeft gewonnen. Het spel is zowel voor jong en oud en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Daarnaast kan je lasergamen huren voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag enzovoorts.
Lasergame huren kinderfeestje

Waarom het ideaal is voor een kinderfeestje

Zoals we hiervoor al zeiden kan lasergamen zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het voordeel is dus dat als het regent, je het ook binnen kan spelen. Daarnaast is het voordeel van een kinderfeestje huren dat je van het bedrijf alle spullen opgestuurd krijgt en bij PostNL kan ophalen. In het pakket zitten onder andere versiersels, laserguns en certificaten. Hierdoor hoef je alleen nog maar een locatie te kiezen met een aantal obstakels, want de rest heb je al. Je kan deze zelf kiezen, waardoor je niet een heel eind hoeft te rijden. Er worden teams gemaakt, wat ideaal is als je een groep kinderen hebt en je kan zelf de tijd kiezen. Zo kan je het 1 of 2 uur spelen, maar ook onbeperkt. Het spel brengt veel spanning en avontuur met zich mee en is voor zowel jongens als voor meiden geschikt. Achter de obstakels kunnen kinderen zich verstoppen en ze doen elkaar niet pijn, vanwege de laserstraal.

Het huren van laserguns op een verjaardagsfeestje brengt veel spanning en beleving met zich mee. Hierdoor voelen de kinderen extra motivatie, omdat ze op een echte wijze tegen elkaar vechten. Daardoor worden ze steeds strijdlustiger. Tijdens de game zal de adrenaline verhogen, waardoor de kinderen worden aangezet om alles te doen om het andere team af te schieten. Door de levens die ze hebben, zullen ze ook langer in het spel blijven dan dat ze dit niet hebben, wat ervoor zorgt dat het spel langer duurt en leuker blijft. Als je er meteen uit ligt kan je namelijk niet lang het spel spelen, wat zonde is. Ook de obstakels zorgen voor spanning en zeker als je het in het donker speelt, aangezien je achter de obstakels kan schuilen en als je kijkt nooit weet of je afgeschoten wordt. Dit houdt de spanning voor kinderen erin.
Wil je nu graag een lasergame huren voor het kinderfeestje van jouw zoon, dochter of kleinkind? Kijk dan eens op lasergamesethuren.nl. Wij bieden een leuk en divers assortiment aan lasergame sets voor kinderfeestjes, waarbij bijna alles in het pakket zit voor een scherpe prijs. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het huren van extra attributen. Je kan het zowel binnen- als buitenspelen met verschillende soorten groepen. Wees er dus snel bij en kies bij ons voor een kinderfeestje huren!