Lasergame huren voor scouting

Scouting is natuurlijk bedoeld voor avontuur. Lasergamen biedt dan ook de ultieme avontuurlijke ervaring. Een geweldige scouting activiteit om te organiseren, wat je ook nog eens outdoor kan spelen. Lasergamen op locatie of lasergame in de buurt of outdoor spelen is dan ook een geweldige scouting activiteit om eens uit te proberen! Het hoeft ook niet duur te zijn. Vanaf €6,- per stuk kun jij al laserguns huren.

Geschikt voor iedereen

Of je nu nog bij de bevers of al bij de roverscouts zit, lasergamen is een erg leuke activiteit om met scouting te organiseren. Het scoutinggebouw voor een opkomst omtoveren tot een echte lasergame arena is dan ook niet zo moeilijk. Zeker als je er nog een rookmachine en een set lichten erbij huurt, wordt lasergamen met de scouting een fluitje van een cent.


Als je er de ruimte voor hebt zou je er ook voor kunnen kiezen om dekking voor lasergamen te pionieren. Zo maak je de arena nog spannender. Lasergamen is ook geschikt voor de jongste bevers. Omdat de laser infrarood is kan deze geen pijn doen aan iemands ogen. Zo hoef je je als leiding nergens zorgen om te maken.
kinderen wandelen met laserguns

Lasergamen kan overal

Of je nu wilt lasergamen op locatie,  lasergamen in de buurt of gewoon lekker outdoor wilt lasergamen, het is allemaal mogelijk. De lasers worden niet beïnvloed door zonlicht en kunnen tot wel 50 meter ver raken. Als jouw scouting dicht bij een bos zit is het dan ook erg leuk om jouw scouting activiteit in het bos te houden. Lasergamen met de bomen als dekking kan erg spannend zijn.


Ook kan je de activiteit combineren met een ander spel. Het smokkelspel maar dan met lasergamen kan een erg leuke uitdaging zijn. Je zou er tevens voor kunnen kiezen om te lasergamen in het scoutinggebouw. Dan hoef je niet eens het gebouw te verlaten en bouw je voor een opkomst het scoutinggebouw om tot de gaafste lasergame locatie. Zo verhuren wij ook onze laserguns bijvoorbeeld voor lasergamen op school of voor een kinderfeestje.