Lasergame huren voor scouting

Scouting is natuurlijk bedoeld voor avontuur en lasergamen is avontuur. Ga lasergamen in het scoutinggebouw of ergens in het bos. Onze laserguns zijn geschikt voor ieder terrein en alle omstandigheden. Lees verder of reserveer direct!

Dit zijn de laserguns die wij verhuren

Stel zelf je set samen!

Huren vanaf €6,- per lasergun

Bij ons kun je zelf aangeven hoeveel laserguns je wil huren. Ook kun je de set eenvoudig uitbreiden met vesten of extra attributen.

Verzending via PostNL of gratis afhalen

Voor €13,- verzenden wij je set naar een PostNL-punt naar keuze, maar je kunt hem natuurlijk ook gratis afhalen in Woubrugge.

Geschikt voor iedereen

Of je nu nog bij de bevers of al bij de roverscouts zit, lasergamen is een erg leuke activiteit om met scouting te organiseren. Het scoutinggebouw voor een opkomst omtoveren tot een echte lasergame arena is dan ook niet zo moeilijk. Zeker als je er nog een rookmachine en een set lichten erbij huurt, wordt lasergamen met de scouting een fluitje van een cent.Als je er de ruimte voor hebt zou je er ook voor kunnen kiezen om dekking voor lasergamen te pionieren. Zo maak je de arena nog spannender. Lasergamen is ook geschikt voor de jongste bevers. Omdat de laser infrarood is kan deze geen pijn doen aan iemands ogen. Zo hoef je je als leidinggevende nergens zorgen om te maken.


Lasergamen is natuurlijk een activiteit die bij uitstek geschikt is voor de scouting. Je kunt namelijk gewoon outdoor lasergamen in het bos bij het scoutinggebouw, zo heb je meteen een supervette arena en zie je het bos weer op een andere manier. We hebben dan ook vaak onze lasergame set verhuurd aan scoutings.
kinderen wandelen met laserguns

Lasergamen kan overal

Of je nu wilt lasergamen op locatie, lasergamen in de buurt of gewoon lekker outdoor wilt lasergamen, het is allemaal mogelijk. De lasers worden niet beïnvloed door zonlicht en kunnen tot wel 50 meter ver raken. Als jouw scouting dicht bij een bos zit is het dan ook erg leuk om jouw scoutingactiviteit in het bos te houden. Lasergamen met de bomen als dekking kan erg spannend zijn.


Ook kan je de activiteit combineren met een ander spel. Het smokkelspel maar dan met lasergamen kan een erg leuke uitdaging zijn. Je zou er tevens voor kunnen kiezen om te lasergamen in het scoutinggebouw. Dan hoef je niet eens het gebouw te verlaten en bouw je voor een opkomst het scoutinggebouw om tot de gaafste lasergame locatie. Zo verhuren wij ook onze laserguns bijvoorbeeld voor lasergamen op school of voor een kinderfeestje.

Huur een lasergame set voor jouw scouting

We hebben al vaak lasergames verhuurd aan scoutings en waarschijnlijk gaat dat ook nog wel vaker gebeuren. Je kunt bij daglicht spelen, maar het kan natuurlijk ook in het donker. Wij verzenden lasergames door heel Nederland. Je kunt je set afhalen, laten bezorgen door onze koerier of je kunt de laserguns voor €13,- laten verzenden naar een PostNL-punt bij jou in de buurt. Daarbij krijg je gratis een retouretiket waardoor je hem ook weer gratis kunt inleveren bij ieder pakketpunt. Zo maken we een lasergame huren met de scouting gemakkelijk. Plaats een bestelling en kies bij het uitchecken jouw bezorgmethode!