Lasergame speelplekken indoor en outdoor

Lasergame huren laat jou waar en wanneer je maar wilt lasergamen. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud met familie uitjes, kinderfeestjes, vrienden of collega’s. Welk team is het beste in elkaar raken met de laserguns? Met het huren van lasergame ben je in ieder geval verzekerd van een spannend en leuk teamspel.

Lasergame thuis kan makkelijk door lasergame te huren. Je kan door het huren van lasergame overal lasergamen waar je wilt, indoor en outdoor. Waar je wel aan wilt denken bij een locatie is of er objecten zijn waar de spelers zich achter kunnen verschuilen. Lasergame kan thuis, op een boerderij, in een gymzaal, op school, op kantoor of in het bos. Voor iedere doelgroep is wel een gepaste locatie.

Lasergame huren met opstakel

Lasergame thuis


Lasergame thuis kan als je met een kleine groep bent prima zijn als lasergame indoor locatie. Voor een kleine groep is er in een huis genoeg ruimte zeker als je de tuin ook meeneemt. Voor grotere groepen is het verstandig een grotere ruimte te hebben. Lasergame huren zorgt ervoor dat je die locatie zelf kan kiezen. Lasergame indoor

Een goede grote indoor lasergame plek is een gymzaal. Hierin kan je zelf de obstakels opbouwen en inrichten. Je kan het in het donker doen en het zo nog spannender maken. Ga je een lasergame huren met je school of collega’s dan is een school of kantoor ook een super leuke indoor lasergame plek om te lasergamen. Maak het donker, zet wat extra obstakels in de weg en maak een perfect spannende lasergame omgeving.

Lasergame outdoor

Lasergame huren voor buiten is erg avontuurlijk. Een goede grote outdoor lasergame locatie is een boerderij of bos. Bij een boerderij kan je wat objecten neerzetten op het terrein en het zo een mooi gebied creëren waar de spelers zich kunnen verschuilen en elkaar uitschakelen. Het bos heeft van nature al obstakels en goede plekken om je te verschuilen. Je kan het nog extra spannend en echt maken door camouflage kleding aan te doen en er een echt avontuur van te maken.

Lasergame versiering

Of je nou lasergame binnen danwel buitenshuis doet je wilt dat jouw locatie er ietwat spannend en tof uitziet. Door een camouflagenet te benutten, verricht jij een degelijke plek voor jouw lasergame locatie. Daarenboven heb je goede ruimtes om te schuilen tevens kunnen de objecten die je al hebt, er spannender uit gaan zien. Daarnaast kan je je tenue zo aanpassen dat je met de camouflagenetten blend.

Huur nu een lasergameset

Lasergame huren voor indoor of outdoor is hartstikke leuk om samen met vrienden, familie, collega’s of klasgenoten te doen. Wil jij graag zelf een locatie kunnen uitzoeken en zelf bepalen hoe lang je wilt lasergamen? Lasergame huren kan bij lasergamesethuren.nl zoek jouw lasergame set uit en bepaal waar en wanneer jij gaat lasergamen!

arrow_drop_up arrow_drop_down